Go gubbe

“Jag har ett system i min mejl-inkorg som reagerar på ordet ‘Göteborg’. Så fort någon nämner denna stad i ett mejl till mig så studsar mejlet tillbaka med ett automatiskt meddelande om att jag inte tagit del av mejlet och att jag inte är intresserad av saker som har med Göteborg att göra… Jag har dessutom lagt in värdeord som ‘Lilla London’ och ‘västkustens pärla’ i systemet för att verkligen hålla min inkorg ren.”

Alex Schulman, tidningen Stureplans chefredaktör, berättar i aftonbladet hur han gör för att hålla sig etniskt ren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>