EP-propaganda

Johan Leijonhufvud recenserar i DN partiernas valaffischer inför EP-valet och konstaterar att MP har de bästa. Det ter sig dock svårt att välja vilka av partiernas affischer som är sämst. Folkpartiet ligger bra till med sina: “Vi vill röra om i grytan” (mer oklart budskap får man leta efter) och “Vi skickar inga gnällspikar till Bryssel” (ja men vad bra att ni skickar era ja-sägare dit, det kommer säkert röra om i grytan!).

Centern ligger också bra till med sin “Rösta för europas förenta krafter”, som de inte ens själva vet vad det betyder.

Priset tar nog ändå Moderaterna, som man tydligen ska rösta på för en kraftfull klimatpolitik. Alltså samma Moderater vars parlamentsledamöter fick sämst möjliga betyg i Svenska Naturskyddsföreningens undersökning om hur väl parlamentarikerna jobbat för miljön under den gångna mandatperioden…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>