Peter Eriksson bloggar inte

Peter Eriksson berättar för TV4 att han varken bloggar, twittrar eller använder Facebook. Han intygar dock att han känner till att internet existerar, men anser man riskerar att lägga ner en massa tid på sådant som ingen läser.

Det tycker jag han har helt rätt i, det är inget självändamål att varenda politiker ska blogga och twittra. Det verkar som att många känner sig tvungna till det för att verka som att de har koll, men resultatet brukar bli därefter.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>