Maud gör en ickepudel

Dn skriver idag att “Maud Olofsson är självkritisk” angående Centerpartiets dalande opinionssiffror. Men läser man väl artikeln visar det sig att det enda Maud tycker man varit dålig på är att marknadsföra sig själva:

– Vi har varit duktiga på att leverera men dåliga på att sälja. Vi måste bli duktigare på försäljning och tala om alla de bra saker Centerpartiet gjort.

Alltså: C har inte gjort något fel. Att man numera avfärdats av miljörörelsen med flera, att ens ministrar varit inblandade i flera politiska rötor samt att gräsrötter i partiet anklagar partiledning för toppstyrning och odemokratiska metoder har alltså ingen betydelse, det är bara väljarna som inte förstått hur bra deras politik är! Just denna brist på självkritik tycker jag mest är ett tecken på att de alltför ihärdigt försöker sälja istället för att leverera.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>